Andy Tullemans

telefoon

0495-545660

mail

info@tullemans.nl

Over Andy Tullemans


Sinds 1990 is ons bedrijf uitgegroeid van een éénmanszaak tot vooraanstaand bedrijf binnen de staalsector. Deze ruime ervaring maakt Andy Tullemans Constructie tot uw vakkundige partner voor de realisatie van een breed scala van producten in de staalbouw.

Wij zetten onze kennis en kunde graag in om het hele traject van ontwerp, berekening, engineering, productie, conservering en montage voor u te verzorgen. Met onze innovatieve grondslag en enthousiaste groep van ongeveer 25 medewerkers voegen wij uw project graag toe aan onze lijst van succesvol gerealiseerde projecten in binnen- en buitenland.

De realisatie kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij hebben de kennis en vakmanschap in huis om tot innovatieve ideeën te komen en deze om te zetten in professionele ontwerpen.
Als betrouwbare partner zetten wij ons in om uw rendement te maximaliseren. Dankzij ons geavanceerde machinepark kunnen wij flexibel en efficiënt van productie naar montage manoeuvreren. Zo zijn wij in staat om in relatief korte tijd uw project te verwezenlijken.

Andy Tullemans Constructie is continue in ontwikkeling om de kwaliteit en veiligheid te optimaliseren. Door de inzet van gekwalificeerd personeel en ons hoogwaardig machinepark streven wij ernaar om toonaangevend te zijn op dit gebied.

Wij zijn in het bezit van de volgende certificaten:

STAALCONSTRUCTIES

Andy Tullemans Constructie en Plaatwerk BV is een onafhankelijke toeleverancier op het gebied van het snijden en bewerken van metaal. U kunt bij Tullemans zowel halffabricaten/onderdelen als complete samenstellingen in kleine en middelgrote series onderbrengen.

Andy Tullemans Constructie vervaardigd en monteert staalconstructies voor zowel de utiliteitsbouw, woningbouw als de agrarische sector. Wij vervaardigen onze staalconstructies volgens NEN-EN 1090-1 EXC klasse 2.